LAYAN DIRI

Sabtu, 18 September 2010

PUTERI BENCI LEE KUAN YEW


Puteri merasa benci kepada Lee Kuan Yew yang mulut celupar terhadap Malaysia. LKY  campur tangan dalam  negara dan tidak menghormati majoriti rakyat Malaysia.


LKY  mengata dulang paku serpih. Seluruh dunia tahu bahawa LKY dan Kerajaan Singapura meminggir kaum minoriti di Singapura dalam semua segi.


Bukan sahaja meminggir kaum minoriti malah mengawal supaya hidup beragama juga supaya tidak subur khususnya umat Islam.  Kaum minoriti usahkan diberi peluang dalam kedudukan politik  malah ditindas secara halus dengan memecahkan kelompok mereka.


Perkampungan Melayu diSingapura sudah tidak wujud lagi melainkan mereka dipecah-pecah tidak boleh bersosial sesama kaum sendiri  walaupun mereka minoriti.


Umat Islam jika berkumpul ramai-ramai untuk majlis tahlil  pun dikawal oleh polis. Sebenarnya disingapura usaha penghapusan etnik secara halus berlaku berterusan hingga melayu tidak boleh dikatakan melayu lagi kerana mengamallkan cara hidup bukan melayu. 


Didalam perkhidmatan awam minoriti tidak diberi peluang. Jika ada mereka tidak ada peluang meningkat. Didalam tentera juga begitu.

Cabaran terhadap golongan minoriti sangat besar diSingapura dan mereka menjadi masyarakat kelas ketiga kerana kelas kedua diwakili penduduk asing. 
                              
Puteri sangat benci kepada LKY kerana lidah bercabang.  Sendiri buat tapi tuduh orang lain. Hipokrit punya situa bangka.

LKY dan bangsa Singapura suka mengambil kesempatan untuk menghimpit kawan jika mereka rasa kawan itu dalam kesempitan. Itulah sifat bangsa Singapura yang puteri benci sekali. Menikam belakang.

LKY adalah lidah bercabang nombor satu di kalangan negara-negara Asean.

4 ulasan:

 1. http://www.facebook.com/album.php?aid=24369&id=100000945118158&comments

  habislah rakyat jerantut dah celik mata.. he3x.. satu perkembangan yang sihat..

  BalasPadam
  Balasan
  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
   (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))   Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

   Padam
 2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
  Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

  BalasPadam